Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs eller Ronaldo

* Nando Torres har till slut insett att han faktiskt inte kommer att vinna ligan med den hopplösa trupp Benitez sätter ihop varje juli. I The Sun – det gillar inte Pool-fansen, gissar jag – uttalar han sig:
”Obviously we need players. We don’t have a big squad and if we can bring quality players, it should be really positive for us.
”But I think the situation is really difficult because I think we don’t have money to bring in the best players.
* Albert Scanlon är död. Han blev 74 bast. En av de lyckligt lottade Busby Babes som överlevde Münchenkatastrofen och fick se klubben dels vinna Europacupen 1968 och dessutom se United bli en stormakt på 1990-talet.
* Manutd.com listar decenniets tio bästa spelare i United. 10: Evra, 9: van der Sar, 8: GNellville är klara. Sju återstår. Tillåt mig gissa: 6) Scholes, 5) van Nistelrooy, 4) Ferdinand, 3) Rooney, 2) Giggs, 1) Ronaldo. Eventuellt Giggsy 1 och Ronaldo 2. Ronaldo har ju fler dominanta säsonger medan Giggs vunnit mer.
* Michael Turner fick FYRA matcher i fejjan. Helt obegripligt. Det var inte ens utvisning.
* Den ytterst opålitlige Garry Cook – som får Peter Kenyon att framstå som ett helgon – har verkligen målat in sig i ett hörn i Mancini/Hughes-affären. Jag litar mer på Mancini än Cook. Det obegripliga i det hela är dock att man lät Hughes hållas så pass länge. Och hur Hughes kunde sälja sig till den andra sidan. Om ni minns nämndes han som en potentiell efterträdare till Ferguson för ett par år sedan. Nu är det lika stor chans att han kommer till Old Trafford som att styrelsen beslutar att resa en staty över Malcolm Glazer utanför arenan.