Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tankarna hos Edwin

Fru van der Sar – Annemarie van Kesteren – kollapsade strax innan jul och ligger på sjukhus. Det pratas om hjärnblödning (stroke) och självklart är Edwin hemma i Holland (Nederländerna) vid hennes sida och låter PIG sköta jobbet i Manchester.
Kämpa, Annemarie.
* Ferguson är med rätta belåten över att bara vara två poäng efter Chelsea med tanke på den gigantiska försvarskris som klubben upplevt den senaste månaden. Föreställ er något annat lag i ligan med åtta backar borta som kan vara näst formstarkast ändå.
Nope. Omöjligt.
Nu är Neville tillbaka till Wigan i morgon och ger Ferguson ett alternativ ytterligare. Bra.
* I kväll vinner Aston Villa mot Liverpool. Sanna mina ord. Villa spelade ynkligt fegt mot Arsenal och har inget annat val än att gå ut och sluta med det på hemmaplan. Jag hoppas innerligt att Bolton får stryk av Hull också, men det är nästan lika osäkert som Villas seger är säker.
I kväll visar Carew Torres hur man spelar boll.