Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Världens sjukaste utvisning

Ferguson ser ingen valuta för pengarna i januarifönstret.
Det är sannerligen inte mycket valuta i dagens United. Ett tecken i tiden att man ska vara nöjd med en poäng mot Birmingham.
På gränsen till patetiskt ibland. Men hur kul vore det att vinna jämt?
Bäst:

  • Mame Diouf går före Michael Owen.
  • Antonio Valencia. Alltid bra nuförtiden. Som jag skrev inför säsongen: En ny Kanchelskis.
  • Patrice Evra. Alltid bäst. Tänk om alla spelare i United var lika bra på sin position som han är. Herrejösses.

Sämst:

  • Wes Brown och Jonny Evans av i dag måste vara bland de sämsta mittbacksparen United ställt upp med regelbundet. Hemskt.
  • Scholes. Fick rollen att ligga långt bak och styra spelet. Misslyckades kapitalt. Bara Carling Cup för honom nästa säsong. Tråkigt.
  • Carrick i andra halvlek. Helt genomskinlig. Okej i första, i andra dröjde det en halvtimme innan jag upptäckte honom.

Öh?!:

  • Varför blev Birminghamfansen så upprörda när det var sex minuters stopptid? Det borde ju ha varit tvärtom efter utvisningen. Det kändes inte direkt som att United var särskilt farliga efter den befängda utvisingen.
  • Utvisningen, ja. Det kan vara en av världens sjukaste utvisningar. Titta på Harald Schumachers slakt av Battiston till exempel och jämför med Fletchers mesiga lilla halvkrokben på mittplan. Sinnessjukt uselt domslut. Schumacher fick inspark – Fletch åkte ut. Skandal. Tyvärr går det inte att överklaga när det är två gula.
  • Berbatov. Okej att han var genomusel mot Leeds, men inte ens bänken?! Måste vara skada annars tar inte ens Alex bort en 400-miljonerslirare. Okej att han lämnar Obertan hemma, men om Berba inte är skadad eller sjuk är det en verklig chock.

* Och så ska Foster äntligen säljas. Men var i PL ska han ta plats? Definitivt inte i nåt av topp 10-lagen och knappt därunder heller. Newcastle? Däremot tvivlar jag på att Mail är rätt ute när dom påstår att Anderson, Berbatov och Nani alla ska säljas och att vi ska vara ute efter – Behrami.
Till sist 1: Det vore jävligt roligt att vinna jämt.
Till sist 2: Om Fergie ska fortsätta klaga på domarna får han banne mig ta och raka bort näshåren som sticker ut först. Och tuggade han tuggummi? Har inget minne av det.
Till sist 3: Är Stephen Carr den sämste kaptenen i ett av de formstarkaste lagen i PL genom tiderna? Han var bra för tio år sen. A poor man’s Gary Neville nuförtiden – och det säger inte lite.