Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rapport från i går

Bäst:

  • Nani spelade som han skulle ha gjort för två år sedan. Snabba inlägg, rätt beslut och effektiv i sina passningar. Bara han inte får hybris. Tänk Nani i den här formen mot City på onsdag. För på söndag lär han inte få spela på Emirates. Då blir det tremannamittfält som vanligt och Valencia-Giggs som supporters till Wayne.
  • Jag tror att Tommy Taylor njuter från himlens Old Trafford när han ser 2000-talets version av honom dominera i engelsk toppfotboll. Rooney är enastående effektiv i målgörandet. Inte så mycket i spelet längre och det är inga supermål heller – men det gjorde aldrig Lineker heller.
  • Evra.
  • Ferdinand såg lugn ut. Fick visserligen tuppjuck och sänkte Fagan, men är det någon i Hull som man ska sänka så är det just Fagan. Jobbig jävel. Samtidigt obegripligt gjort av Rio d.ä.
  • Evans såg tryggare ut bredvid en kompetent mittback än med en tämligen inkompetent. Vidic säljs antagligen i sommar och då har vi spelat in en av två framtidsbackar. Gillar jag.

Dåligt:

  • Att det ska dröja 75 minuter mellan målen. Hull var äckligt nära att kvittera.
  • Park. Tillför absolut ingenting nuförtiden. Har haft över en månad på sig att komma tillbaka efter ännu en skada, men inte lyckats alls. Det är helt tomt i statistikfältet för koreanen. Bör säljas i sommar om han inte skärper sig. Var alldeles för länge sedan han var bra. Nuförtiden är han helt ofarlig i allt han gör.

* Annars överraskade detta mig mest av allt i går: Birminghams seger på Goodison. Helt sjukt att Birmingham aldrig förlorar längre. Det är ju inget övermänskligt lag direkt. Kul att Arteta var tillbaka efter elva månaders frånvaro. Betyder ofantligt mycket för Moyes.