Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vattnas i munnen

Bortse – om ni kan- från att United är utslaget ur världens äldsta fotbollscup och kolla in lottningen för nästa omgång.
1 Wolverhampton Wanderers or Crystal Palace v Aston Villa
2 Manchester City v Stoke City
3 Derby County v Birmingham City
4 Bolton Wanderers v Tottenham Hotspur or Leeds United
5 Chelsea v Cardiff City
6 Fulham v Notts County or Wigan Athletic
7 Reading v West Bromwich Albion
8 Southampton v Portsmouth
Vattnas det i munnen på er? Den enda jag skulle kunna tänkta mig att ödsla min tid på är derbyt i syd – men då ska jag ha riktigt tråkigt. Chelsea hade som vanligt tur i lottningen (det här kan inte vara slumpen längre) och vinner inte Ancelotti FA-cupen med det här utgångsläget kan han packa och dra.
* Skulle se Milanoderbyt men upptäckte att det går på Kanal 9. Den har inte jag. Helt sjukt. Betalar typ 700 spänn i månaden för tv (och då ser jag i princip bara Unitedmatcher och lite annan fotboll) och så går en av Europas största matcher på en kanal jag inte har. Bisarrt.
Milan har jätteläge att vinna – då blir det väl Inter som tar det.
* Jag förstår inte varför David James ska till Stoke. Har inte dom redan Sörensen – eller ska han försvinna? Han säger ju själv att han vill stanna.