Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fledondo!

Ser i Manchester United annual 2010 att Robert De Niro är poppis som favvisskådis hos Unitedspelarna. Dom är också väldigt förtjusta i hiphop. Och Rooney är den ende som säger en specifik artist – hans älskade Stereophonics.
Det är tråkigt (”jag skulle nog vara inom idrotten ändå” och ”jag skulle vilja vara osynlig”), något annat var inte att vänta i såna här små faktarutor.
Men så dyker ett guldkorn upp.
Darren Fletcher får frågan om vem som är hans idol inom fotbollen: Då drar han till med … Fernando Redondo! Helt otippat, men det innebär samtidigt att Fletcher stiger ytterligare i aktning.
Redondo var ett geni som fick några guldår förstörda av skador. Som 30-åring drog han till Milano där han knappt spelade. Då gjorde han något som Winston Bogarde skulle tycka vara helt vansinnigt: Han tackade nej till sin lön i flera säsonger och var även beredd att lämna tillbaka bil och hus till AC Milan.
Kan bara tänka mig Paul Scholes göra något liknande i United.