Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Måndagssjuk

Rio d.y och jag är sjuka ihop i dag. Medan han ändå hasar omkring på golvet och arbetar med sina små prylar ligger jag i soffan och läser United.
Några funderingar och noteringar skapas i den mosiga skallen of mine.
* Var ska Valencia spela när Nani nu varit så otroligt oväntat odålig på högerkanten? Valencia är en ytter á la Kanchelskis och kan knappt kliva på spelarbussen med vänsterdojjan först så att sätta honom på andra kanten känns inget vidare.
Alternativet är att göra det ändå och låta Valencia & Nani byta kanter fritt under matchens gång.
Det här är första gången jag ser Nani intervjuas i Sky Sports.
* Okaka ska konkurrera med David Elm resten av säsongen. Man kan säga att han avslutade våren i Rom på ett hyfsat sätt.

Skönast efter klacken är De Rossis oförställda glädje. Han blir nästan lika glad som Trezeguet efter varje mål. Det är härligt med såna lirare. Inte lika roligt med Welbeck och Henry som försöker vara lite streettuffa och bara ruska på axlarna lite. Töntvarning. Den som inte blir riktigt glad när han gör mål kanske ska välja ett annat yrke.
* Wenger betedde sig som förväntat: Beklagade Arsenals insats utan att berömma Uniteds. Och det är klart att dom måste slå Chelsea för att hänga med.
* Och herregud vad paff Ferguson blev när Geoff Shreeves frågade om Rooney var nära att skriva på ett nytt kontrakt.
* Programmet som återstår gynnar United. Av topp-10-lagen har vi bara Everton, Aston Villa och Shitty kvar på bortaplan. Chelsea har Everton, Spurs, Liverpool och United kvar borta.
Och både Everton och Villa kommer de närmaste veckorna vilket passar utmärkt eftersom det är ett United i brakform dom får ta emot.
* Roma har 17 raka utan torsk och har samma poäng som Milan som är tvåa. Oväntat med tanke på att Roma inte har ett lag som får ens haka att trilla ned i golvet.
* Matchen i går visades i 3D för en del människor. Själv satt jag med åtta gånger åtta centimeter bild på min gamla pc.
* Medan vi satt och njöt av den taktiska fullträffen (och Alex som ska vara så usel på taktik!) i London åkte Mame Biram ”hem” till Norge och lattjade igen. Han satte två när Janne Jönsson och Daniel Nannskog i Stabaek var chanslösa.
United har definitivt två lag som skulle klara sig kvar i Premier League. Skulle reserverna vinna Tippeligan? Och Allsvenskan? Serie A?