Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Röda riddare till räddning

Jag har varit med i MUST i många år och har en slant undansatt där, men jag har inte engagerat mig mer än att jag läst deras nyhetsbrev och betalat medlemsavgiften.
Det är för deprimerande att se och ens försöka föreställa sig United försvinna. Därför vill jag helst blunda och gör det.
Fram tills nu.
För nu börjar det bli spännande att se vilka dessa så kallade Red Knights som vill köpa klubben kan åstadskomma. För ”bondköpet” verkar vara en riktigt dyngusel idé enligt experter.
Att bettinggubben Fred Done var en röd riddare var väl inte helt oväntat. Han har ju dels sågat jänkarna och dels alltid haft United nära hjärtat. Det gör inte ont att han har lite pengar på banken också. Det sägs vara 49 rika gubbar till som kan tänkas skramla ihop någon miljard för att ta tillbaka United till fansen.
Vore det bästa som skulle kunna hända. Förstås. Har Glazer varit på OT på länge förresten? Gammelgubben är väl inte så pigg efter stroken men sönerna borde väl se sitt lag spela på plats. Fast förstås: Det kan inte var roligt att åka dit när de innerst inne vet att de är hatade.
* Att Fergie orkar fortsätta tjata om Hargreaves är imponerande. Eller så är det tjurskalligt. Han vill inte erkänna att han och läkarteamet gjorde fel som la ut 200 mille på en kroniskt skadad lirare. Oddsen på att han lirar mot Milan? 5000 gånger pengarna.