Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dödgrävar-Villa

Vad är det för fel på Aston Villa?
Varför kan dom inte spela fotboll?
I går var jag – ännu en gång – mycket glad och belåten över att jag inte är Villasupporter. Vilket ofantligt trist gäng med spelare. Skämmes.
Bäst:

  • En formidabel uppvisning i hur man spelar med tio man mot ett lag som inte har en aning om hur man ska spela med en man mer. Det förtjänade ett bättre öde än en poäng.
  • Mittfältet var riktigt bra. Både Carrick och Fletcher var näst intill felfria.
  • Evans är tillbaka i högform. Gillas.
  • Den vita varianten av Pelé är ibland gudomligt bra. I går var han inte det. I går var det bara överjordiskt. Såg ni hemjobbet på Evras kant i slutet? Föreställ er ytterligare en spelare, forward, i jämförbar kaliber som hade tagit den löpningen. Zlatan? Messi? Ronaldo? Haha.

Sämst:

  • In med Berbatov och ner med Rooney på mittfältet sabbade tyvärr trycket. Berba kom inte alls med i spelet – han är inte samma typ av ensamanfallare som Wayne heller. Men snygg frikyrkopastorfrilla hade han, bulgaren.
  • Peter Walton är en domare jag aldrig gillat. Hans arroganta stil och uppsyn går mig på nerverna. I går var han dessutom en skam för sitt skrå. Hans kväll sammanfattades mycket passande när han i slutminuterna ansåg att en brutal ankelattack på Valencia skulle belönas med … inkast. Vedervärdigt.

I övrigt:

  • Pat Evra var inte sitt vanliga magnifika jag. Det har inte varit de senaste matcherna. Kan bero på att han ALLTID spelar. In med Fabio ett par matcher efter Milan? En cupfinal med Fabio vs Young?

* Spurs förlorade mot Wolves och har tappat sex poäng där. Förtjänar inte en CL-plats alltså. Å andra sidan kan man säga att vi inte förtjänar att vinna ligan som tappar fem (FEM!) poäng mot dödgrävar-Villa.
* Var är Nemanja? I Milano? Spanien? Bubbelkoppen?
* Giggs borta fyra veckor med bruten arm. Ajdå. Come forward – Park Ji-Sung.
* Vad är det för trams när folk undrar saker som ”var skulle United ligga i tabellen om dom inte fått tio självmål?”? Trams, trams, trams. Hur många titlar skulle Chelsea ha vunnit om inte Lampard skjutit på motståndarben och in i mål flera gånger per säsong undrar jag då.