Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney demolerar

Det är match igen redan på tisdag – och cupfinal nästa helg – och därför tror jag att Fergie kan möblera om lite i dag. Visserligen är det  bortamatch, men jag tror att Berbatov får lite tröst och spelar från start.
Det ger ett fyramannamittfält med Valencia – Carrick – Fletcher – Park. Det räcker så att det blir över mot Pienaar & co. Den spelare United får se upp med mest är givetvis Becks gamle polare antagonist i LA: Landon Donovan. Det är knappast en slump att Moyes revival av Everton kom i samband med Donovans ankomst till Liverpool.
Everton saknar både Cahill och Fellaini och blir ungefär 80 procent sämre i luften. Det påverkar inte Fergies laguttagning, men det blir spännande att se hur Vidic mår efter alla rykten. Han avfärdar dom som han gjort så ofta men ingen rök utan eld och när till och med hans tränare antyder att han är trött på det hela så ringer varningsklockor lika gälla som Phil Nevilles röst.
Det har aldrig varit så upplagt som nu för Rooney att fullständigt demolera sin barndoms kärlek.