Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Svårt att släppa en lång kärlek

Anderson skäms inte för sig. Grabben säger helt enkelt ”Jag åkte till Brasilien för att tänka på min framtid”. Känns det inte som att det händer ofta att stora brassenamn – eller kanske sydamerikaner – gör såna där saker? Robinho, Adriano, Anderson …
Det vore som att jag skulle stanna hemma från jobbet och chefen ringde och jag svarade: ”jag funderar på min framtid”.
Facit efter resan?
Alex Ferguson funderar över Andersons framtid.
Clever move, som britterna säger.
* Spelar inte Vidic i kväll … ja, då spelar han nog aldrig igen för United. Jag utgår i alla fall från att han och Rio d.ä kör ihop i kväll och samtidigt ber jag för att det blir succé direkt och i tre månader till. Det är inte omöjligt att det kan bli nyckeln till en eller två titlar. Jag litar mer på Vidas kapacitet än Rios. Lagom prövning att ställas mot Carlton Cole.
* Chelsea vinner i morgon. Carlo får glädja hela Italien, med andra ord. Det blir inte många italienare i Inter och det blir inte många engelsmän i Chelsea. Terry och Lampard kan nog vinna ”inhemsk-matchen” med 2-0 åt Carlo.
Drogba gör en Rooney på San Siro.
* Keith Harris har rätt. Unitedfansen måste sluta köpa merch, sluta förnya årskort, sluta prenumerera på betalkanaler och sluta gå på matcherna för att Glazergubbarna ska fatta. Men det är inte lätt att dumpa en livslång – nästan i alla fall – kärlek och sen inte ens få titta på henne på länge. Så jag har svårt att se hur det här skulle funka. Det skulle vara lättare om United inte var med och vann så mycket varje jävla vår.
Till sist får ni veta en hemlighet:
Darren Fletcher vantrivs trivs i Manchester United.