Ett år till för van der Sar

Uniteds målvakt Edwin van der Sar har skrivit på för ytterligare ett år. Därmed kommer holländaren att vakta Uniteds mål även nästa säsong.

Veteranen van der Sar, som redan är Uniteds näst äldsta spelare någonsin (han har dock långt kvar till Billy Meredith, som var 46 år gammal när han gjorde sin sista match), fyller 40 år i oktober men åldern verkar inte hindra honom. Han har dock avfärdat ryktena om att han skulle göra comeback i det holländska landslaget.

Van der Sar säger sig vara nöjd att ha skrivit på för ytterligare en säsong: ”Jag känner mig fortfarande bra och jag njuter av att spela fotboll. [United] är en fantastisk klubb och de gav mig ett fantastiskt stöd och visade stor medkänsla under en svår tid i december och januari, vilket jag är extremt tacksam för. Jag ser fram emot att vinna fler titlar med det här fantastiska laget.”

Sir Alex Ferguson var förstås lika glad: ”Edwins professionalitet och hängivenhet till sitt jobb och det sätt som han tar hand om sig själv har gett honom lång karriär. Den långa karriären inkluderar en sån enorm erfarenhet, inte bara i United utan även i Juventus, Ajax och på internationell nivå. Vi är mycket glada att han fortsätter ytterligare ett år.”

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS