Månaden som gått för de utlånade spelarna, februari:

Här kommer en kortare summering av de utlånade spelarnas insatser under februari månad. Jag ska försöka lägga upp en sådan här sammanfattning vid varje ny månad.

Tom Cleverley, Watford
:

2 februari, Sheffield United (h) Mittfältaren spelar från start som vanligt. Watford vinner med 3-0 på hemmaplan där Tom gör det inledande målet, hans tionde mål för säsongen. Tom blir sedan utbytt i den 75e minuten pga en lättare skada.

6 februari, Barnsley (b) Tom är skadad och missar matchen helt. Watford går då också mållösa från planen, vilket säger en del om hur viktig han är för laget.

9 februari, Bristol City (h) Tom är återigen skadad och missar matchen. Watford vinner dock med 2-0.

20 februari, Scunthorpe (b) Tom är tillbaka från skada och återfinns i startelvan igen. Vid ställningen 1-1 får dock Tom rött kort. Matchen slutar sedan 2-2.

28 februari, Newcastle (b) Tom är avstängd när Watford förlorar hemma mot Newcastle.

Summering av månaden för Tom: Han inleder piggt, gör ett väldigt modigt nickmål där han hinner före målvakten med skallen mot Sheffield U, han hinner också med en monsterfrispark som tar klockrent i stolpen. Trots den positiva matchen mot Sheffield United så är månaden lite av en besvikelse för Watfords målkung pga skadorna och utvisningen.

Danny Welbeck och Matt James, Preston:

2 februari, Barnsley (h) Danny gör mål för andra matchen i rad, men det hjälper inte då Preston förlorar med 4-1 på hemmaplan. Danny spelar matchen ut.

6 februari, Swansea (b) Preston förlorar med 2-0 i den tuffa bortamatchen men Danny spelar hela matchen igen, dock utan att utmärka sig.

9 februari, Sheffield United (h) Matt James gör debut för klubben och firar det med ett mål, assisten kom från Welbeck. Samme Welbeck dras sedan ned i straffområpdet och domaren pekar på straffpunkten. Jon Parkin slog straffen men målvakten räddade, dock satte han returen. Preston vinner med 2-1 efter en mycket bra match av James och Welbeck.

13 februari, Blackpool (h) BÃ¥de James och Welbeck spelar 90 minuter i derbyt mot Blackpool. Matchen slutar dock 0-0.

16 februari, Derby (b) James och Welbeck spelade återigen 90 minuter i Prestons 5-3 förlust mot Derby. Båda gick av planen mållösa.

20 februari, Newcastle (b) Preston fick se sig besegrade av serieledarna Newcastle men Welbeck och James har båda stort förtroende av Fergie Jr, de spelade återigen 90 minuter.

28 februari, Cardiff (h) Matt James spelade hela matchen när Preston fick vinna igen. Welbeck missade matchen helt pga skada.

Summering av månaden för Danny och Matt: James och Welbeck har haft en ganska bra månad trots blandade resultat av laget. De har varit inblandade i många mål framåt och de har båda två hamnat i målprotokollet. De har dessutom spelat in sig snabbt i laget och båda är ordinarie.

Tom Heaton, Wycombe:

13 februari, Brentford (b) Heaton får chansen direkt i Wycombes mål, efter några dåliga matcher från laget. Det ger effekt direkt och Wycombe spelar 1-1 på bortaplan. Heaton står förstås i målet hela matchen.

20 februari, Millwall (h) Wycombe fortsätter att spela upp sig efter Heatons intåg i laget. Man slår starka Millwall på hemmaplan trots en man mindre i 25 minuter och trots att Millwall får en straff som Heaton räddar. En minst sagt fin insats av Tom Heaton med andra ord.

23 februari, Southampton (h) Heaton står i målet hela matchen igen, en svår match mot pånyttfödda Southampton. Heaton får hålla nollan igen eftersom matchen slutar 0-0. En minst sagt positiv trend för Heaton i målet.

28 februari, Stockport (b) Wycombe förlorar med 4-3 och Heaton får tyvärr släppa in hela fyra mål.

Summering av månaden för Heaton: Kan inte vara annat än succé. Wycombe spelade bedrövligt innan Heaton lånades in. Han kommer in i laget efter en 4-1 förlust och han släpper endast in ett mål på sina tre första matcher, där han bland annat räddar en straff. Mycket bra start för Tom trots det tunga resultatet mot Stockport.

Danny Drinkwater, Huddersfield:

6 februari, Carlisle (h) Danny börjar på bänken men blir inbytt direkt i andra halvlek. Matchen slutar dock 1-1 efter två mål i andra halvlek.

9 februari, Brighton (b) Nu får Danny chansen från start igen efter en lite tyngre period. Han spelar hela matchen men det hjälper inte, 0-0 blir resultatet.

13 februari, Swindon (h) Danny lyckas inte hålla sin plats i laget och är åter förpassad till bänken. Huddersfield vinner ändå inte, matchen slutar 2-2.

16 februari, Carlisle (b) Danny startar matchen, det ger effekt direkt och Huddersfield tar sin första vinst den här månaden. Danny hinner också dra på sig ett gult kort, men han spelar alla 90 minuter.

20 februari, Hartlepool (b) Danny spelar hela matchen och Huddersfield vinner igen.

23 februari, Tranemere (b) Huddersfield tar sin tredje raka seger i Dannys tredje raka start. Han spelar återigen 90 minuter och gör det bra.

28 februari, Leeds (h) Danny spelar hela matchen i Huddersfields 2-2 match mot Leeds.

Summering av månaden för Danny: Det börjar mindre bra för Danny, men han kämpar sig in i laget efter en tuff period. När han väl får förtroende så börjar Huddersfield att vinna igen. Danny visar stor karaktär och vilja, den här erfarenheten kommer att bli väldigt nyttig för honom.

Sam Hewson, Bury:

6 februari, Bradford (b) Sam gör sin debut och börjar på bänken, men i den 80e minuten får han göra sin debut. Det står då 0-1 vilket även matchen slutar.

9 februari, Macclesfield (h) Sam startar på bänken igen, men i den 76e minuten vid ställningen 1-1 får han sedan hoppa in. Det ger effekt och Bury gör sedan 2-1 bara tre minuter senare.

13 februari, Chesterfield (b) Sam börjar på bänken men får nu hoppa in i den 48e minuten vid ställningen 0-0. Sam har en bra chans att göra mål men skjuter tätt utanför. Det slutar dock med en 1-0 förlust för Bury.

19 februari, Shrewsbury (h) Sam startar återigen på bänken men blir inbytt i den 80e minuten vid ställningen 1-0. Han drar sedan på sig ett gult kort på stopptid.

23 februari, Morecombe (h) Sam gör sin första start för Bury, men det hjälper inte. Matchen slutar 0-0 och Sam blir dessutom utbytt i den 82a minuten.

28 februari, Barnet (b) Sam får inte ens hoppa in i den mållösa matchen mot Barnet. Inget gott tecken än så länge.

Summering av månaden för Sam: En ganska tung period hittills. Bara en start och då blir han utbytt, visserligen sent i matchen men ändå. Sam har ännu inte hunnit göra något större avtryck i Bury men låt oss hoppas att nästa månad blir bättre för Sam.

Zoran Tosic, Köln:

6 februari, Hamburg (h) Zoran spelade 90 minuter (blev utbytt på stopptid) när Köln spelade 3-3 hemma mot Hamburg.

14 februari, Schalke 04 (b) Köln förlorade med 2-0, och trots att Tosic blev inbytt i den 66e minuten kunde man inte få hål på Neuer.

20 februari, Stuttgart (h) Zoran spelar hela matchen, men Köln får stryk på hemmaplan med 5-1.

27 februari, Bayer Leverkusen (b) Zoran sitter på bänken hela matchen i Kölns 0-0 match mot suveräna Leverkusen.

Summering av månaden för Zoran: Lite blandade resultat av Zoran hittills. Har inte riktigt slagit sig in som given startspelare men han har ändå fått hyfsat med speltid. Låt oss hoppas att han får ännu mer speltid i fortsättningen.