Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tunga news

En hel del nyheter i Uniteds värld i dag:

  1. Michael Owen är borta resten av säsongen. Inte oväntat att det skulle komma ett sånt bakslag. Men han höll faktiskt hela vägen till februari. Det var inte många som trodde. Tre ligamål bjöd han på, den gamle scousern. Succé? Inte riktigt. Fiasko? Inte det heller, men närmare än succé i alla fall. Skönt att slippa läsa om Owens vara eller inte vara i VM. Tråkigt för honom, skönt för oss. Jag tror att han spelat sin sista Unitedmatch.
  2. Kiko Macheda är snart tillbaka. Det går väl jämnt upp med tanke på Owens skada.
  3. Glazyrerna från USA har tackat nej till bud på klubben. Klart dom gör – frågan är hur länge dom är beredda att göra det. Får dom tillräckligt med cash tackar dom ja eftersom cash är det enda som betyder något i deras värld. Jag tror faktiskt att dom säljer. En tidsfråga.
  4. Owen Hargreaves ska spela i reservlaget nästa vecka. Vi har hört det förut. I höstas var han bara några veckor från comeback enligt hans tränare. Men nu känns det som att Ferguson ger honom en sista chans. På torsdag håller vi tummarna. Men det ska väl mycket till om han ska komma tillbaka i gammal form. Ett och ett halvt år utan fotboll skakar man inte av sig i första taget. Och jag tror på att han spelar först när jag ser det.
  5. Fergie är i luven på Capello. Jag blev också förvånad över att Defoe stack tidigt medan Rooney fick nästan hela matchen. Två gånger på Wembleys usla gräs på några dagar är som Fergie säger alldeles åt helvete (han säger inte så men han tycker så). Jag tror att Rooney vilar i morgon. Kanske Berbatov och Mame Biram på topp – känns som om det skulle funka.

* Och Rio d.ä är tillbaka i morgon! Viktigt inför Milan.