Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Amos utlånad till Molde

Uniteds reservlagsmålvakt Ben Amos har blivit utlånad till norska Molde. Han kommer att spela för Molde fram till sommaren.

Amos, som debuterade för United i ligacupen mot Middlesbrough säsongen 08/09, kommer att spela för tippeliga klubben Molde fram till sommaren. Den Unitedbekante klubben, där bland annat Solskjaer, Diouf och Eikrem kommer ifrån, slutade på en fin andra plats ifjol.

Den 19 årige målvakten kom till United som 11 åring från Crewe Alexandra och har sedan dess spelat i ungdomslag i United. Förutom debuten i A-laget har han mestadels spelat för reservlaget och gjort det mycket bra. Han var även tidigare den här säsongen utlånad till Peterborough en månad. Men nu blir lånesejouren alltså snäppet längre.