Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Timmen är slagen

När slakten på Old Trafford inträffade förra året hängde jag på förlossningen och väntade på Rio d.y. Inspelningen puttrade på och några dagar senare när jag återvände hem en vända för att hämta lite nya kläder till BB-vistelsen passade jag på att se en del av matchen.
Jag såg Park kapas av Reina och Snorungen slå in straffen. Sen slog jag av och återvände till BB.
På torsdagen såg jag klart matchen. Nästan. Som tur var jag fortfarande euforisk av att vara hemma med en ny krabat att det inte skar i hjärtat som det hade gjort annars.
I dag är det dags att ställa allting till rätta. Liverpool har världens kanske giftigaste striker, en riktigt bra målvakt och vissa dagar ett hyfsat mittfält. Dessutom är det ingenting – förutom att vinna titlar – som är roligare än att förstöra för andra. Men med tanke på att Rooney inte gjort mål på Liverpool på 15 timmar och 50 minuter så …
Mitt enda bekymmer nu är om jag ska se matchen live eller vänta tills i kväll. Min fru jobbar så Rio och jag är på tu man hand. Å ena sidan är det krävande att hålla koll på match och barn samtidigt – å andra sidan förtjänar han att få se Revanschen.
Min startelva i eftermiddag:

Edwin

Gary – Rio d.ä – Vidic – Evra (!)

Valencia – Carrick – Fletcher – Park

Berbatov – Rooney

Inga konstigheter där. Jag reserverar mig för Park mot Nani och Rafael för Gary. Giggs spelar knappast från start och inte Scholes heller med tanke på skador den senaste tiden. Och i dag måste bara Berba och Rooney spela ihop mot ett ”storlag”.