Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Bolton-United

Matcherna fortsätter att dugga tätt i den oerhört tuffa och spännande slutstriden. Ligan har inte varit så här jämn på flera, flera år och om alla återstående matcher vinns så ska de röda stå med Barclays pokal i nävarna!

Bolton
Bolton då. Alla storlags mardröm(?)! Det är inte många lag som bara åker till Reebok Stadium och plockar hem tre poäng. Minns särskilt matchen här säsongen 07/08, då Anelka avgjorde med matchens enda mål efter ett misstag från Senor Gerard Pique. Förra årets möte vanns efter att Tevez avgjort om jag inte minns helt galet. Helt klart är att det blir en tuff match. Man parkerar på en 14:e plats och har sköna åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket. Därmed bör kontraktet vara säkrat, vilket kan vara en fördel. Senaste matchen förlorades mot Everton på bortaplan med 2-0. Man har skador på Robinson, Holden, Basham, Davis, O´Brien och den rutinerade Gavin McCann. Därför tror jag Owen Coyle ställer upp med följande lag:

Jääskeläinen
Hunt-Knight-Cahill-Samuel
Weiss- Muamba-Taylor-Gardner
Davies-Elmander

Håll ögonen på…Johan Elmander: Svensken har en stigande fornmkurva, något vi får hoppas håller i sig till EM-kvalet i höst

Man Utd
Urladdningen mot Pool förra söndagen var mycket roligt att se. Det var verkligen en arbetsseger, eller varför inte säga de ”anonymas seger”, då Fletch är planens bäste och Park får avgöra! För dagens match tror jag det är mycket viktigt att inte ha den kommande Champions League kvartsfinalen mot Bayern Munchen i huvudet. Väldigt lätt att det blir så, tycker man de senaste åren sett prov på sådana tankegångar vissa matcher. Jag kan inte dra något exempel direkt så. Men idag tror jag SAF vilar en del spelare med tanke på tisdagsmötet i Tyskland. På den krympande skadelistan återser vi Anderson, O´Shea, Brown och Owen. Mycket glädjande är att Fergie tagit upp Hargo i träning med a-truppen och verkar räkna med denne i de sista matcherna. Laget tror jag ser ut som följande;

VDS
Rafael-Vidic-Ferdinand-Evra
Nani-Gibson-Carrick-Giggs
Berbatov-Rooney

Håll ögonen på…. Wayne Rooney: Fortsätter sin makalösa säsong med att vara med och sänka Pool. Det gäller att denne är på topp idag med för att en seger ska bärgas!

Matchen sänds på Canal+ Sport 1 med sändningsstart 18.25

// Daniel Axmarker