Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hur ska jag fira?!

Eftersom min lille son Rio d.y kommit in i trotsåldern redan som 13-månaders och stoiskt bestämt sig för att gå upp antingen minuterna före eller minuterna efter 05 blir det tidiga kvällar för mig numera.
Därför var jag inte uppe och såg norra Londons lyckligaste ligadebutant skjuta bort grodätaren från ligatiteln i går kväll. Danny Rose kan inte ha fatta någonting när det snyggaste mål WHL skådat på en mansålder for in bakom spanjacken. Han hade inte en aning om hur han skulle fira så han bara sprang och sprang medan Wenger undrade vem han hade ställt i mål. Just det, samme målvakt som aldrig vunnit en ligatitel.
Tankarna gick till Jompa O’Sheas lobbmål (1.31 in i klippet) mot Arsenal och förvirringen i en annan målskytts ansikte. ”Gjorde jag det där?”!
Jompa var dock aningen coolare, men lika förvånad.