Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes förlängning oroande

Det är faktiskt läge att hålla med om att Scholes val att förlänga med United är något oroande. Tanken har ju varit att slussa ut honom och övriga gamlingar som Neville och Giggs, men Scholes har fått spela lite för ofta den här säsongen och en kontraktsförlängning antyder att Ferguson inte ser något jätteproblem på innermittfältet. Han sa ju även häromdagen att det fanns ”plenty of options” på mittfältet.
* Till något lite mer lustigt: vulkanutbrottet på Island gör att ett domarbyte måste till i derbyt. Steve Bennett sitter fast i Rumänien och kan inte ta sig hem (orkar väl inte åka bil eller tåg eller buss) och därför blir det Martin Atkinson i stället.
Jag kan inte tänka mig att det har hänt eller någonsin kommer att hända igen (chansen är större att jag kommer att länka till Winnipeg Press igen).