Dagens lag: city – United

Wayne Rooney är som väntat tillbaka i startelvan när United tar bussen till The Council House. Däremot saknas Rio Ferdinand p.g.a. skada. Notabelt är också att Gibson igen går före Carrick samtidigt som Fergie satsar på rutin då såväl Neville som Scholes och Giggs finns med i Uniteds startelva.

MANCHESTER UNITED
van der Sar
Neville, Vidic, Evans, Evra
Fletcher, Scholes, Gibson
Valencia, Rooney, Giggs
Avbytare: Kuszczak, Rafael, O’Shea, Carrick, Nani, Obertan, Berbatov

Manchester city: Given, Onouha, Toure, Kompany, Bridge, De Jong, Barry, A Johnson, Bellamy, Tevez, Adebayor
Avbytare: Nielsen, Zabaleta, Ireland, Wright-Phillips, Santa Cruz, Vieira, Boyata

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS