Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Separation på gång

Bröderna krull kommer antagligen att få gå skilda vägar i sommar. Detta då Fabio ryktas lånas ut till portugisiska Sporting Lissabon efter enbart elva deltaganden på två säsonger. Rafael i sin tur lär få fortsatt förtroende då han i mångt och mycket vart på eller väldigt nära planen stora delar av säsongen.

Fabio har uttalat sig i frågan och säger sig vilja stanna i United, något även Ferguson ryktas hålla med om. Dock finns en agent med i faggorna som tycker Fabio ska flytta på sig för att få spela ”first team football”. Fabio håller med om detta och Sporting verkar vara ett förträffligt lag enligt 19-åringen.

I min värld är detta ytterligare ett bevis, efter Scholes kontraktsskrivande, att Ferguson vill ha med sin åldermän ner i graven. Ynglingarna får således inte mer speltid och lär börjas lånas ut återigen. Ifall detta är en strategi från Ferguson; låna ut alla unga och sen när de äldre inte kan halta in på planen längre så har de fått erfarenhet och är redo för spel, på riktigt.

Vad tror ni?