Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Gerrard vill ha kvalitet

Stevie G, som alltid hyllas som en Liverpoolikon trots att han var några hotfulla meddelanden ifrån att skriva på för Chelsea för några år sedan, vill ha tre-fyra kvalitetsförvärv. Indirekt en rejäl sågning av Benitez slöseri av stålar på spelare som Voronin och Kromkamp.
Men han börjar också inse att det är lönlöst att försöka rubba United.
”Last year we came close to beating them but it is very difficult to overcome such a powerful team.
* Samir Nasri har blivit hjärntvättade av sin grodätande boss och hävdar att  ”the work we do is not getting the credit it deserves because we are not winning silverware”. Så Nasri skulle kunna gå igenom resten av karriären utan att vinna något bara han får beröm för sitt arbete?
Om det är såna spelare Arsenal vill ha får dom gärna köpa flera.
* Paddy Power har satt oddsen på vem som blir näste Unitedmanager. Inte oväntat är Den Specielle i topp.  Här är listan. Erkänn att Keegan skulle var så oväntat att det skulle kunna bli ett rena rama magin. Mina favoriter är Blanc och Hiddink. Hiddink är dock för gammal (64 i november). Jag vill inte ha O’Neill eller Capello. Usch.
5/4 Mourinho
4/1 Moyes
11/2 O’Neill
15/2 Guardiola
10/1 Blanc
18/1 Capello
20/1 Bruce
20/1 Hiddink
22/1 McClaren
25/1 Queiroz
25/1 Hughes
33/1 Keane
33/1 Solskjaer
33/1 Coyle
40/1 H Redknapp
66/1 D Ferguson
66/1 Wenger
80/1 Strachan
80/1 Giggs
100/1 Keegan
* I kväll håller vi på Mourinho. Mycket mer drama om Inter nollar Barca och dessutom gör ett par mål. Hur det går i den andra semin i morgon skiter jag fullständigt i.
* Berbatov till Milan? Yeah, right. Då köper United Carragher.