Månaden som gått för de utlånade spelarna, april:

Här kommer en kortare summering av de utlånade spelarnas insatser under april månad. Jag ska försöka lägga upp en sådan här sammanfattning vid varje ny månad.

Tom Cleverley, Watford:

3 april, Preston (b) Tom spelar hela matchen men utan att anmärka sig. Matchen slutar 1-1.

5 april, WBA (h) Tom startar matchen och spelar mycket bra, men i den 67e minute blir han utbytt pga skada. Ingenting är bekräftat, men det verkar vara en allvarlig knäskada och han missar naturligtvis resten av säsongen.

Summering av månaden för Tom: Svårt att bedöma då han blev skadad tidigt, men han gör det som vanligt väldigt bra. Blev dessutom utsedd till årets spelare i Watford och hela säsongen kan bara anses som ett stort steg framåt i hans karriär. Nu ser vi fram emot att se honom i United nästa säsong.

Matt James, Preston:

3 april, Watford (h) Matt spelar hela matchen men utan att anmärka sig. Matchen slutar 1-1.

5 april, Crystal Palace (b) Preston förlorar med 3-1 men James spelar hela matchen och gör det bra.

10 april, Scunthorpe (h) James spelar hela matchen när Preston vinner med 3-2.

17 april, Coventry (b) James spelade hela matchen när Preston fick 1-1 mot Coventry.

24 april, Leicester (h) James spelade hela matchen men Preston förlorade med 0-1.

Summering av månaden för Matt: James har fått mycket beröm av Prestons fans och av Darren Ferguson. Han har varit en av Prestons absolut bästa spelare sedan han kom och den här månaden är inget undantag.

Tom Heaton, Wycombe:

3 april, Huddersfield (h) Heaton spelade i sedvanlig ordning hela matchen men det hjälpte inte, det blev förlust med 1-2.

5 april, Walsall (b) Wycombe har det tungt och förlorade igen, med 2-1 igen. Heaton spelade hela matchen.

10 april, Hartlepool (h) Heaton fick hålla nollan när Wycombe tog en viktig seger i bottenstriden när de vann med 2-0.

13 april, Tranmere (b) Heaton var en av Wycombes bästa spelare och fick hålla nollan igen när de kunde vinna med hela 3-0 på bortaplan mot Tranmere.

17 april, MK Dons (b) Wycombe fortsätter att plocka poäng i bottenstriden. Nu vann de med 3-2 efter att Heaton bland annat räddat en straff (blev dock mål på returen).

24 april, Swindon (h) Heaton stod i mål hela matchen när de spelade 2-2 mot Swindon.

Summering av månaden för Tom: Återigen en bra månad för Tom. Wycombe plockar viktiga poäng i botten och Heaton fortsätter att spela bra mellan stolparna. Den här månaden kom dessutom ännu en straffräddning från hans sida.

Danny Drinkwater, Huddersfield:

3 april, Wycombe (b) Danny spelade hela matchen när Huddersfield vann med 2-1.

6 april, Oldham (h) Danny spelade återigen hela matchen och Huddersfield vann igen, den här gången med 2-0. Värt att notera är att den gamle Unitedspelaren Kieran Lee blev utvisad för Oldham.

10 april, Brentford (b) Danny spelade hela matchen när Huddersfield förlorade med 3-0. Danny blev varnad i den 45e minuten.

13 april, Walsall (h) Danny spelade återigen hela matchen när Huddersfield vann med 4-3 mot Walsall.

16 april, Millwall (h) Danny spelade hela matchen när Huddersfield slog Millwall med 1-0.

24 april, Stockport (b) Danny spelade hela matchen och gjorde ett mål när de vann med hela 6-0. Målet var en snygg frispark i 85e minuten.

Summering av månaden för Danny:
Danny har fortsatt sina fina trend från förra månaden och är såklart given i laget. Om supportrarna tvivlat på honom förut så gäller det inte längre, Danny har nämligen varit en av de absolut bästa spelarna i Huddersfield de två senaste månaderna och fick nu också kröna sina insatser med ett mål.

Sam Hewson, Bury:

3 april, Notts County (b) Sam var återigen fast på bänken hela matchen när Bury förlorade igen, den här gången med hela 5-0.

5 april, Burton Albion (h) Bury fick äntligen vinna, men det utan Sam Hewson som satt på bänken hela matchen igen.

10 april, Cheltenham (b) Sam satt på bänken hela matchen när Bury förlorade med 5-2.

13 april, Crewe (h) Sam var inte med i truppen när Bury slog Crewe med 3-0.

17 april, Port Vale (h) Sam var inte med i truppen när Bury spelade 1-1 mot Port Vale.

24 april, Lincoln (b) Sam var inte med i truppen när Bury förlorade med 1-0.

Summering av månaden för Sam: Ännu en misslyckad månad utan speltid. Lite märkligt faktiskt att han inte får chansen men det kan ha varit en skada som stoppat honom de tre senaste matcherna. Återstår att se om han får speltid de avslutande matcherna.

Zoran Tosic, Köln.

3 april, Hertha Berlin (h) Zoran startade matchen och spelade ganska bra, men i den 86e minuten blev han varnad för snack och bara en minut efter fick han sitt andra gula för en filmning och blev därmed utvisad.

10 april, Hoffenheim (b) Köln tog en viktig seger över Hoffenheim, men det utan avstängde Tosic.

16 april, Bochum (h) Zoran spelade 87 minuter när Köln vann med 2-0, båda målen inprickade av Zoran.

24 april, Werder Bremen (b) Zoran spelade 82 minuter när Köln åkte på stryk av Bremen efter ett sent segermål av hemmalaget.

Summering av månaden för Zoran: Zoran har fortsatt sin fina trend och förutom sitt onödiga röda kort har han varit suverän i en så tuff liga som Bundesliga. Han har varit kanske Kölns bästa spelare men hans framtid i United är ändock ännu osäker, han vill inte komma tillbaka och spela reservfotboll vilket betyder att det kan bli en permanent övergång till Köln.

Ben Amos, Molde FK.

5 april, Brann (h) Molde vände underläge 1-2 till seger 3-2. Ben stod i målet i vanlig ordning och såg ganska säker ut, även fast andra målet inte såg otagbart ut. Långt ifrån en tavla dock.

12 april, Vålerenga (b) Amos spelade som vanligt för Molde men den här gången förlorade de med 2-1.

15 april, Strömsgodset (h) Amos släppte in ett billigt mål men Molde vann ändå med 3-2. Utöver det var han stabil.

19 april, Odd Grenland (b) Amos spelade stabilt när Molde fick 1-1.

26 april, Tromsö (h) Amos stod som vanligt i mål men Molde förlorade hemma med 2-3.

Summering av månaden för Ben:
En hyfsad månad för Ben. Han tar det mesta han ska ta och spelar i övrigt överraskande säkert med fötterna och i luftspelet. Det här kommer dessutom bara bli bättre ju mer han får spela. Ibland är han dock lite felplacerad och kan släppa in något billiga mål.