Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United är Kjaer(a)

M.E.N rapporterar idag att United har lagt bud på Palermos 21-åriga dansk Simon Kjaer. Dansken som gjort en kanonsäsong på sin mittbacksplats är just nu i Sydafrika med Danmark och laddar för VM-spel. Samtidigt som detta sker så har alltså United, tillsammans med City (givetvis), lagt initiala bud/visat intresse.

Kjaer
Kjaer

Palermos presiden Maurizio Zamparini sägs ha sagt följande; ”Jag har fått bud från United och City. Dock skiljer det fortfarande i vad de är intresserade av att lägga och vad vi vill ha.” Ett uttalande som tydligt säger att de gärna säljer dansken till rätt pris. Palermo lär dock invänta danskens VM-spel för att eventuellt kunna höja priset ytterligare.

Så, nu står frågan antagligen till dansken. United eller City. Stabilitet eller pengar.