Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ballack my ass

Det är inte många Unitedinslag i VM – på gott och ont. Fördelen är förstås att Giggs slipper träna ensam på Carrington hela sommaren, nackdelen är att spelarna missar värdefull rutin som ett världsmästerskap förstås ger.
Park är den ende som utmärkt sig och även om det var mot förra EM:s och det här VM:s sämsta lag så var det klass på hans insats.
* I ryktessvängen skriver dom galna engelska tidningarna att Michael Ballack kan vara på gång till United. Visst har Fergie snurrat huvudet några varv för mycket tidigare och gett Michael Owen klassiska nummer 7, men jag ser inte ens i min vildaste fantasi en 33-årig Michael Ballack på Old Trafford.
Men har en 60-årig Laurent Blanc en gång presenterats så ska jag inte sätta min blogglön på att Ballack inte blir lagkamrat med Evra.