Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Terry vs Capello

Det har ju som bekant spårat rejält i Evras blå hörna av Sydafrika. England gör en Frankrike light och klagar på Capello som ger igen.
Den Store Mannen från Chelsea FC gick ut under en presskonferens och förklarade att spelarna var missnöjda med upplägget, bland annat det faktum att laget inte tillkännages förrän ett par timmar innan match.
Capello kontrade i kväll och sågade JT jäms med fotknölarna.
’This is the big mistake, this is the very big mistake”.
Och så sågade han resten av laget:
”After 26 games this is a new problem,” he said. ”Before it was okay and the players played well every time. Now they have to know the first XI. I don’t understand why. In my career I use this system always, why change?”
Det är inte hejsansvejsan-vad-vi-är-glada i den engelska delen av Sydafrika. Men vinst mot Slovenien och åttondelsfinalen är i hamn. Och så klart: Fixar inte England tre poäng där kan både Capello och JT ta farväl av landslaget och ingen kommer att sakna dom.
* United ska ha tackat nej till David Villa eftersom han var för gammal och för dyr för sin ålder.
Bra gjort.
Han sätter ju inte ens en straff.
* Det känns verkligen som att JT försöker ge igen sedan Capello tagit ifrån honom kaptensbindeln. Känns verkligen som rätt läge av John, nu när det är VM och allt.
Jag trodde mer om honom.