Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

It’s the Germans!

Herregud vilken match det blir på söndag!
Rooney mot tyskarna.
Det finns egentligen ingenting som talar för engelsmännen, mer än att dom såg bättre ut mot Slovenien än tidigare i VM. Och att dom i Rooney har ett sparkapital som inte många kan stoltsera med. I dag var han pigg och kunde om inte slovenske keepern tokräddat ha gjort sitt första VM-mål i karriären.
* Vidic och Tosic följde Evra ut ur turneringen vilket innebär att vi bara har Park och Rooney kvar av startspelarna i VM. Bra för United. Inga trötta pojkar och alla – utom just Park, Rooney (Carrick och Hernandez också) borde kunna spela en hel del på försäsongen.
* Apropå Evra så väntar jag med spänning på när han drar hela storyn om den sanslösa sagan som vi aldrig upplevt och aldrig kommer att få uppleva igen. När Evra säger att han ska berätta allt så gör han det. Där finns inga mellanting.