Fem unga spelare lämnar United

United meddelade idag att kvintetten Febian Brandy, Tom Heaton, Sam Hewson, Scott Moffatt och Ron-Robert Zieler kommer att lämna klubben på fri transfer när deras nuvarande kontrakt går ut den 1 juli.

Målvakterna Heaton (Cardiff City) och Zieler (Hannover) har redan klart med nya klubbar, medan Brandy och Hewson båda har erfarenhet av a-lagsspel i mindre klubbar och torde relativt enkelt kunna hitta nya klubbar.

Ingen av spelarna har representerat Uniteds a-lag i en officiell match, samtliga utom Moffatt har dock suttit på bänken.

MUSS önskar spelarna lycka till i sin framtida karriär.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS