Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tio små negerpojkar

Så försvann Park och kan koncentrera sig på viktigare uppgifter – på Old Trafford – än att leda ett ibland briljant och ett ibland fullständigt huvudlöst Sydkorea i VM.
Nu är det inte många kvar som är på fel sida världen när det är dags för Community Shield om en och en halv månad.
Rooney, Carrick (han lever å andra sidan bara lyxliv i Sydafrika) och Chicharito kan skickas hem i morgon. Det skulle inte göra ont. Samtidigt som jag gärna skulle se Rooney vinna VM – det gör honom till en ännu bättre spelare – så skulle jag må lite halvilla av att se Steven G höja bucklan.
* För lite transferrykten de senaste dagarna. Tidningarna jobbar för mycket med England.
Skärpning.
Vad hände med ”Ballack till United”-storyn? Ja just ja, han skrev på för Bayer Leverkusen. Kan vi inte då få lite bakgrund till Uniteds intresse? Vem hade storyn? Hur mycket sanning fanns det bakom det? Kan Fergie uttala sig? Kan journalisten uttala sig?