Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Välkomna hem!

Kais pappa går fortfarande mållös i VM-slutspel.
Han och Carrick åker hem i morgon till sina polare som åkt hem titt som tätt nu. Det är bara Chicharito kvar och han lär väl ryka i kväll.
Det måste i så fall vara första gången under min livstid som United inte har någon enda spelare kvar i kvartsfinalspelet i VM. Det gör inte ont direkt.
* England kommer att älta Lampards 2-2-mål (jag fick gåshud för att det var så uselt, men kom snabbt på att Mendes mål på OT var ännu klarare), men får samtidigt titta sig i spegeln och se hur usla dom var ibland. Det var pojklagsklass på en del ingripanden.

  • Gareth Barry var horribel när han försökte dribbla på returen från Lampards frispark. Det var i princip en assist till Müllers 3-1. Och vid 1-4 var det som om han spelade en träningsmatch inför VM och inte ville göra illa sig.
  • Terry/Upson var ett partnerskap made in hell. Rio d.ä saknades mer än många trodde. Med JT och Rio tror jag att det hade gått bättre mot tysken.
  • Wayne Rooney kan inte ha varit hundra i det här mästerskapet heller. Det är trist att han aldrig får vara hundra månaderna innan VM (06 och 10) eller turneringen igenom (04).
  • Det var total brist på fingertoppar när Capello bytte ut Milner och satte in Cole. Milner började bli het och skulle förstås ha varit kvar. Ut med Defoe.
  • Det måste vara ohyggligt skönt som Englandssupporter att ha Emile Heskey att slänga in när man jagar mål.  7 mål på 62 landskamper skrämmer vilket försvar som helst.
  • Ur dagens startelva är det inte många som är aktuella för VM 2016. Rooney är den ende som är given. Ashley Cole möjligen liksom Milner.

* Till sist: Rio d.ä är inte fotbollsvärldens mest blygsamma profil. Men just hans profilbild på twitterkontot tar ändå priset.