Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Helena på Viasat

”Hej
Jag heter Helena och jobbar på viasat.
Vi kommer att sända 380 st matcher live de kommer att visas på olika kanaler som tex, Premier Leauge HD, viasat sport och viasat sport mm.
Om du tittar på tvmatchen.se så finner du vilka matcher som kommer att viasas och vilken tid dom spelar.
Hoppas att du är nöjd med svaret.
MVH Helena Ceder
Viasat”

Detta skrev hon apropå att jag var irriterad på att Viasat inte på sin egen hemsida skriver vilka matcher som ska visas. Otippat att det annars så kundovänliga Viasat svarar här, men det gör ju inte saken mer begriplig att företaget hänvisar till tvmatchen.se.
* Hann faktiskt hem efter gårdagens konsert för att se andra halvlek från Irland. Jag tar med mig Chicharitos mål (Solskjaer version 2), men inte mycket annat. Jag tror inte att Eskilstuna City, här i stan i botten av tvåan, hade gjort sämre motstånd än irländarna.