Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Klubbad och laddad

Mår ungefär lika bra som Peter Crouch i dag även om mina skäl är en tung skalle och en rakbladshals och hans är helt andra.
Men jag är taggad som tusan inför Shielden och ser fram emot ännu ett kryss och kanske lite kapningar och en straffseger. De fyra senaste gångerna vi vunnit CS har det varit tack vare våra målvakter och våra elfmeterskyttar.
Fast i dag har jag feeling för att vi tar det utan sånt trams.
* Läs vilka tre anfallare Capello tagit ut att assistera Wayne mot Ungern och ni förstår varför det här inte är ett av världens bästa landslag.
* Francesc Fabregas sa plötsligt att Arsenal är den enda klubb han tänker på (men bara när han kliver ut på planen). Oddsen på att Wenger gjort en Ferguson och lovat Fabregas en flytt efter säsongen kan inte ens finans. Trist att PL urholkas på superstjärnorna (jag räknar inte låtsasspelarna som ”alltid drömt om att få spela i City”) och det görs inte lättare av att klubbar som United och Liverpool ägs av pajasar.
* Apropå våra kära grannar så var Daily Mirrors rubbe om kinesernas intresse för Liverpool obetalbar:
”You’ll never wok alone”.
* Och medan Glazyrerna är nöjda med att ha ångrat köpet så fortsätter Adem Ljajic att trycka in mål i Fiorentinas tröja. I går kom hans sjunde på fyra försäsongsmatcher och jag undrar vad SAF känner innerst inne.