Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

MUSS statistik

Nu när den nya säsongen har startat har också MUSS statistiksidor för aktuell säsong fått ett delvis nytt utseende men framför allt ett delvis utökat innehåll. Nytt är t.ex. att vi nu för statistik över speltid för varje spelare (se spelarstatistiken) samt utförlig information om säsongens publiksiffror (se lagstatistiken). Från och med nu hittar du också alltid en aktuell Premier League-tabell på MUSS (givet att leverantören sköter sig – de har ju börjar rätt uselt genom att av någon mystisk anledning placera Manchester city först i tabellen och United sist).

Tanken är dels att det ska bli lättare för MUSS att administrera men framför allt att statistiken ska uppdateras snabbare (notera dock att, undantaget tabellen, det fortsatt är MUSS som står bakom statistiken varför den inte kommer att uppdateras omedelbart efter match men normalt sett kommer den att uppdateras absolut senast 24 timmar efter match).

Som vanligt med saker som är nya så finns en risk för barnsjukdomar. Därför behöver vi hjälp att upptäcka eventuella fel (de är lättare att åtgärda i augusti än i mars). Så tveka inte att hojta om du upptäcker att något är galet! Detsamma gäller om du har något smart tips på vad som borde vara med eller om något borde göras annorlunda (det gäller förstås resten av Muss.se också).