Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Viasat Özil on demand?

Jag börjar bli lite orolig när jag inte hittar någon info på Viasats hemsida om att man ska kunna se Premier League på Viasatondemand.se.
Jag är ju utan Viasat i åtminstone en månad innan vi kommit i ordning med hus och parabol och hela paketet.
Någon som vet svaret?
* Gårdagens stora snackis efter snacket med Sir Alex var att han inte blånekade på frågan om han tänker köpa Mesut. Han är en speciell man, den gamle, när det gäller snacket med media. Ibland är han ovanligt rättfram, ibland sluten som ett Fort Knox och ibland ljuger han reportrarna rakt upp i fejset.
Han har ju sagt att han inte ska köpa någon mer spelare. Safe Hands Gill har dock inte sagt samma sak (”det finns pengar, blabla”).
Att döma av gårdagens mittfältsinsats behövs inte Özil. Tänk på att Fletcher satt på bänken och att Anderson kan komma tillbaka som en världsdominant (inte så troligt, men jänkarna som betalar hans lön håller tummarna). Och när köpte United en VM- eller EM-stjärna baserat på just ett mästerskap? Poborsky?
Samtidigt går det inte att komma ifrån att det vattnas lite i munnen av att se Özil på Old Trafford. Han skulle knappast göra bort sig.
Och 150 mille skulle väl till och med SAF få i handen?