Craig Cathcart klar för Blackpool

Uniteds unga försvarsspelare Craig Cathcart lämnar United för Blackpool för en okänd transfersumma.

Cathcart, en 21 år gammal nordirländare, fick aldrig debutera i Uniteds a-lag och flytten kommer inte som någon större överraskning. Det spekuleras i att övergångssumman är runt 500 000 pund. Efter att ha utsetts till årets unga spelare i United 2007 har Cathcart i perioder varit utlånad till Royal Antwerp, Plymouth och Watford.

MUSS önskar Craig Cathcart lycka till i framtiden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS