Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Långt mellan matcherna!

Lite noteringar från det senaste dygnet där jag irriterat mig över att det är tre matcher i rad på helgen utan en endaste veckofajt inplanerad.
* Silvestre flyttar alltså till Werder Bremen när han var slut på toppnivå för fem år sedan. Fascinerande.
* Mame Biram nickade in ett hattrick i första matchen från start i Blackburn. Det ska inte underskattas även om det var Norwich på andra sidan.
* Uniteds AB-lag slog Citys ”elitlag” med 3-1, Kiko satte två varav det första höll hög klass. Annars noterar jag att Possebon inte alls flyttade hem till Brasilien. Han ställde sig i Citys mål i stället. Och Eikrem var kapten.
* Gourcuff flyttar inomlands och frågan är om han någonsin kommer att dominera för en megaklubb i Europa. Han verkar bara spela bra typ varannan säsong. Och det går ju inte.
* Sky Sports, som brukar ha koll, hävdar att United kan signa Steven Defour – han som får krya på dig-brev från Sir Alex – innan fönstret stänger nästa vecka. Jo, jag tackar ja.
* di Maria gjorde debut för Mourinho och Bernabeu fick se en Ronaldokopia göra ett hyfsat mål direkt.
* Enligt Guardian är Bebe så dålig att han inte ens platsar i reservlaget. Vi väntar en stund med att avgöra hur bra han är, framförallt tills vi fått se hur han ser ut. Om vi nu får göra det.
Risken finns alltid att det blir en ny Tosic.
* Och i morgon lottas CL-grupperna.
18.00 på Eurosport.
Ge oss Real Madrid.