Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Tom Cleverley till Wigan på lån

Den 21 årige mittfältaren kommer att spendera resten av säsongen i Wigan.

Tom har ännu inte debuterat för Uniteds a-lag men har haft stora framgångar under sin tid i Watford dit han var utlånad ifjol och blev årets spelare i klubben. Mittfältaren smällde in elva mål under säsongen.

Tom är även given i det engelska U21-landslaget som i skrivande stund håller på förbereder sig inför de kommande kvalmatcherna.

Wigans manager Roberto Martinez är förstås mycket nöjd med övergången: ”Tom är en intressant ung spelare och vi är väldigt nöjda med att han kommit hit. Han kan spela på flera olika positioner och kommer att tillföra konkurrens i truppen. Vi har följt Tom under en längre tid och vi tror han är rätt sorts spelare för oss; ung, hungrig och desperat över att få utvecklas och spela i Premier League.”