Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hargr(e)aves inte i graven än

Owen Hargreaves – han med det lockiga håret som halvårsvis bor i USA – är uttagen i Uniteds 25-mannatrupp i Premier League.
Det ger förstås hopp om att Calgarypojken kan spela i höst, men cynisk som jag är minns jag bara att han var med i Champions League-truppen förra hösten och vi minns ju alla vilket bidrag han kom med där.
Oddsen på att han gör en hejdundrande comeback ligger i paritet med oddsen på att David Elm gör ett Premier League-mål igen. Kanske på samma nivå som när Rafael Nadal stod i 1,001 att vinna sin första match på Roland Garros för ett par år sedan.
* Annars är det mest spännande som inträffade med svenska Unitedögon denna onsdag att Gustav Svensson lämnar Blåvitt för att få sitta på bänken och se sitt Bursaspor lira på Old Trafford i höst.
Coolt.