Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Supporterträff 2010

Dagen började med samling utanför Liseberg, när åskan dragit över… o solen strålade som alltid i Götet…ca 25 Unitedfans satsade på att bli FEMKAMPS-mästare. …golf-äggkastning-skytte-basket och galopp var grenarna och till finalen gick inte Åke Karlsson eller Berra eller Petter eller Coach, men däremot säkra kort som Innebandy-Micke och Kent från MUSS…men ingen hade chans i finalgaloppen mot hästvännen Fredrik Johansson som tog hem det ärovärda priset…..5-kampsmästere 2010 ..och den nya MUSS-tshirten!

Därefter blev det spel på chokoladhjulen innan Gordon (strachan) tog oss till Tyrolen för några öl innan avfärd mot Plain Kitchen….

Det var 50-talet United supportar som senare samlats på Plain Kitchen i Göteborg för att se kvällsmatchen Man United mot West Ham. MUSS ordnade både souvenirförsäljning och tips-tävling i pausen samt resultatlotteri, där vinnaren vann ett MUSS-resepaket. Quizzet var både lätt o svårt …hur man nu ser det….några var inga kalenderbitare (nämner inga namn!) och visste inte ens att Giggs är all time high när det gäller antalet matcher i United…..men…Bäst lyckades Gustaf ”Gurra” Corneliusson som kom upp i 16 pts o därmed vann en MUSS-halsduk…

Mellan de tre bejublade målen som Rooney, Nani, Berbatov gjorde sjöngs det allsång ledd av Steve från Manchester och åts Burgare elller ryggbiff (seg)… detta sköljdes ner med Samuel Adams o andra maltdrycker….. när matchen var slut och nya vänner hade mötts så lämnade vi Rustan o hans sällskap och drog vi vidare till Rovers vid Järntorget…för att fortsätta snacka och prova fler ale….1698 var en av favoriterna…även om Pettter hellre tog en Red Bull!!! …vi diskuterade resor och bla Marcus kom fram till att kanske Valencia vore något att åka till….Gurra höll med och dividerade med sig själv var han o Fredrik skulle åka för rese-vinsten och samtidigt serverade han mintuu till alla innan han försvannn i natten……. I-Micke kom tom in på politiksnack….men det dog ut då fotboll är ämnet för kvällen …trots att Sverre tog sina chipspåsar o drog vidare till Norge och en del drog på nattklubb medans andra gick o letade upp en vagn……zzzzzzzzzzzzzz