Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Attack is the best form of defence

Det hade inte gjort särskilt stor skillnad, målmässigt framåt alltså, om Rooney hade spelat i lördags. Det är jag övertygad om. Däremot är jag inte helt säker på att United hade släppt in två mål på stopptid med honom i laget.
Dels hade Everton varit oroligt för hans närvaro vid kontringar (även om dom sÃ¥ klart inte hade annat val än gung ho-attack) och dels hade Rooneys jävlaranamma nog pÃ¥ en liten nivÃ¥ skrämt lagkamraterna till att skärpa till sig. Föreställ er till exempel vad som hade hänt Jompa O’Shea om Roy Keane hade varit pÃ¥ planen.
Jompa, som tappade markering till höger och vänster, kunde mycket väl ha hamnat six feet under.
Försvaret behöver en Rio d.ä i gammalt gott slag.
Men det absolut mest helt obegripligaste som någonsin har hänt i hela världen är varför inte Fergie tog ett byte efter 2-3-målet. Det fanns åtminstone ett läge vid ett inkast att göra det.
Queiroz hade garanterat varit med på noterna. Mike Phelan satt nog mest och funderade på vad han skulle dra för klyschor framför BBC:s kamera.
* Nyfiken i en strut?
Jag?
Allas vår Alex i dag:
“But there was only one player I would have brought here and that move was sealed off quite early by the club he went to.”
Paul Konchesky?