Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jovars

Det var endast tredje gången på nästan 24 år som Alex Ferguson missade en Unitedmatch. Den här gången tyckte han att det var viktigare att åka till Valencia och spionera än att åka till Scunthorpe och se Bebe.
Det verkar som om han verkligen inte vill se portugisen spela live.
Matchen var inte mycket att se, egentligen. Jag kom på mig själv med att inte ens jubla efter Uniteds mål. Scunthorpe var bra mycket bättre än United under första delen – mycket tack vare en egendomlig uppställning, taktiskt sett, från Mike Phelan – och tog ledningen välförtjänt. Även efter att United började mata in bollar i nätet fortsatte Scunthorpe att mata bollar i nävarna på Kuszczak som säkert träffade rätt med boxningsvantarna oftare än Lillen Eklund.
Men så värst mycket till match var det inte.
Roligast 1: Bebe såg helt okej ut.
Roligast 2: Kliniskt framför mål.
Tråkigast: Att Hernandez och Macheda slösades bort på kanterna.
* Jag har alltid tyckt att Northampton verkat vara ett lurigt lag. Inte alls lätta att tas med.