Kasta ut O’Shea och Evans!

Än en gÃ¥ng: John O’Shea och Jonny Evans är fortfarande inte (start-) Manchester Unitedspelare.
Jonny Evans gjorde två enorma misstag. Första gången lät han Zat Knight smita framför honom och göra mål. Andra gången hamnade bollen hos Elmander och borde ha resulterat i 1-3.
John O’Shea är farligare för sitt eget lag pÃ¥ egen planhalva. Jag har gÃ¥tt frÃ¥n att tycka att han är kass till att gilla hans stabilitet till att avsky hans totala brist pÃ¥ spetskompetens. ÄndÃ¥ valde Nani att slÃ¥ hörna pÃ¥ hörna pÃ¥ hörna pÃ¥ Jompa vid första stolpen. Det gav Ã¥tminstone ett mÃ¥l när O’Shea taffliga skarvförsök utnyttjades av Bolton som kontrade in 2-1.
Inkompetens är ordet.
Bra:

• Hmm. Lilla Mickey Owens nickskarv till 2-2 var snygg.
  • Nanis löpning till 1-1 var ocksÃ¥ snygg.

Okej:

• Evra kom fram mer än tidigare.

DÃ¥ligt:

• Spelet gick upp och ner och United var heta i perioder, men perioderna fyllda med meningslöshet var längre.

Uselt:

• Se O’Shea och Evans.
  • Varför gjorde Evra en Konchesky pÃ¥ 1-0-mÃ¥let?
  • Nanis och övrigas frisparkar/hörnor. Fenomenalt värdelösa.

Anonyma:

• Berba och Rooney skÃ¥lar inte för sina insatser i kväll. Framförallt Rooneys framträdande var sÃ¥ blekt (förutom superpassningen till just Berba i början av matchen) att det konkurrerar med Iniestas hud. Och det värsta var att han inte verkade bry sig. Inga utbrott, inga protester mot domaren, inga vansinneslöpningar hem när han blivit av med bollen. Han har noll spelglädje.

Annars 1: “One fucking foul” sÃ¥g det ut som om Paul Scholes sa till Phil Dowd efter att ha fÃ¥tt gult kort. Det är svÃ¥rt att argumentera emot pojken när Kevin Davies drog pÃ¥ sig minst FEM frisparkar utan att varnas.
Annars 2: Tre bortamatcher, tre oavgjorda, tre gÃ¥nger har vi hamnat i underläge. Ut med O’Shea och Evans för tusan!