Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Oj, vilken söndag!

Tre matcher, tre berättelser.
Först Shitty mot Newcastle där dom blå med oljepengarna lyckades råna skatorna på alla poängen. Tevez fick straff fast han inte skulle ha haft det, de Jong bröt benet på Ben Arfa och Lescott sparkade ner Ameobi utan att domaren blåste straff.
Tre tunga poäng för det lilla laget från Manchester som nu firar som om dom vunnit en titel i och med att dom ligger före United i tabellen.
* Och så Liverpool.
Jag skrev efter mötet på Old Trafford att det var det sämsta Liverpool jag sett och efter dagens match på Anfield finns det ingen anledning att revidera. Herrejösses, Blackpool spelade alltså skjortan av Liverpool i första halvlek. På Anfield. Det kunde ha varit både 3-0 och 4-0 i paus. Det finns liksom ingen som sticker ut på ett bra sätt. Carragher är ju Carragher och bara det är ju att starta med 0-1, Poulsen håller på dansk toppnivå, N’Gog är sämre än Owen och Raul Meireles slösas bort på en kant.
Det skulle inte förvåna mig om Torres håller sig borta ett tag till.
Roy Hodgson blir inte kvar om det blir stryk i nästa match (han har vunnit en av de sju senaste).
Och då är det derby på Goodison.
Det blir oerhört spännande att se hur högt Pool klättrar när vi möter dom i mars.
* Chelsea hade oväntat stora problem med Arsenal i en fantastiskt böljande match. Arsenal har samma problem som dom haft de senaste fem åren och vinner inte Wenger någonting nu heller borde styrelsen VERKLIGEN fundera på om han är rätt man att leda laget framåt.
Chelsea däremot ser ungefär lika bra ut som jag förväntat mig. Det är deras titel att förlora.