Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Har Rooney öppnat för en flytt?

Det är inte omöjligt att Rooney medvetet valt att motsäga sin manager. Hans kontrakt går ut efter nästa säsong och enligt uppgifter i den engelska – ibland pålitliga, ibland opålitliga – pressen har förhandlingarna strandat.
Kanske vill han trots allt ge sig utanför landets gränser för att slippa pressen. Kanske är han så trött på sin egna form och all press att han inte bryr sig om vad han säger.
Det är inte ofta någon sätter sig upp mot Alex och klarar sig undan. Det finns många exempel på superstjärnor som skeppats iväg (Stam, Beckham, van Nistelrooy med flera) trots att dom inte varit på väg nedåt klassmässigt, men samtidigt finns det ju exempel på stjärnor som kunnat vara kaxiga och ändå vara kvar (Cantona, Keane med flera).
Det är förstås för tidigt att dra några klockrena slutsatser, men att Rooney hör till någon av grupperna ovan är ju solklart. Frågan är bara vilken.
John Brewin på Soccernet skriver om det hela.
Läs medan ni funderar på om West Brom kan komma till Old Trafford och vinna på lördag.