Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Harry har rätt

Harry Redknapp, ni vet det där gummiansiktet som inte är med på några träningar men alla vill ha som förbundskapten i England, hotar med att aldrig mer prata med tv direkt efter matcherna om han blir dömd av FA. Anledningen till att han överhuvudtaget kan bli dömd av FA är förstås att han var en av alla dessa crazy people som tyckte att domaren dömde galet i samband med Nanis 2-0 i söndags.
Jag gillar det Harry sa i samband med Rooney-affären:

“I think these things need to come out in the open sometimes. Everybody wonders why this has happened, why that has happened. The game belongs to the people and the people should know what happens more in football. Too many people feel that the most important people of all, the people who pay the wages, are kept in the dark. Come out and tell it as it is.”
Nu är det ju lite Lars Ohly över Redknapp. Båda vill vara arbetargrabbar och vänster men samtidigt utnyttjar båda kapitalismen och lever gott.
Men nu svävade vi iväg lite.
I alla fall: Jag håller med Redknapp. Varför ska han intervjuas om han inte får säga vad han tycker i en sån här fråga?