Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Så oambitiösa

Fullt ös på jobbet i går så jag kanske såg sammanlagt en kvart av matchen och därför inte ge några bra eller dåligt att snacka om.
Streamen började hacka när Obertan gjorde tvåan och sen var det jobb och död stream som gällde.
Kul i alla fall att både Obertan och Bébé slog till. Obertan var även inblandad i 1-0 och visade att han kan vara effektiv trots att han knappt var inblandad i spelet i första halvlek. Två unga spelare – Fletcher är ju inte lastgammal heller – visar att återväxten ändå är god. Lägg till att Smalling var bra igen och Rooney fattar ingenting när han bara ser oambitiösa och odugliga spelare runt om sig. Dom är så himla oambitiösa att dom bara vunnit åtta av nio senaste bortamatcherna.
I Champions League.
Och är OBESEGRADE i DE 23 SENASTE IN ALL COMPETITIONS.
Däremot var Berbatov lika kall som han varit sedan Liverpool-matchen och gick mest runt och slog ut armarna av det jag såg. Tråkigt att se.
* Apropå mindre odugliga spelare så dansade Gareth Bale runt Maicon igen och stod för två ass mot Inter. Maicon var för andra gången helt chanslös mot walesaren. Innebär det att Rafael ligger för Maicon i brasselandslaget? För Rafa lekte han knappast med.
* Scholes slog 107 passningar. Missade 7.
* Vi har inte Viasat på jobbet, men vi hade tian på med FCK mot Barca i bakgrunden och jag tjöt av skratt efter Valdes överfall. Inte på grund av överfallet så klart, men av utgången: Barca får alltså frispark. Det går ju inte att göra annat än att vråla av skratt. Minns när Schumacher försökte mörda Battiston i VM 1982 och fick insparken med sig. Det här är nästan i samma klass.
Jämför: