Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det muttras från Ancelottihåll

Carlo Ancelotti har efter drygt ett år i den ryska Londonklubben insett att han inte bestämmer där heller. I Milano var det Berlusconi och i London är det Abramovich som håller i marionettrådarna.
Ray Wilkins fick foten under mystiska omständigheter häromveckan och i dagarna ersattes han – utan att Ancelotti fick vara med och bestämma. Klart Carlo blir förbannad. Det ryktas till med om att han ska sluta vilket fick klubben att gå ut och säga att det var ”totalt nonsens”. Jag känner igen det där angående en viss Wayne Rooney och några rykten …
Hur hemska Glazyrgubbarna än är så har vi haft tur att dom haft så pass mycket insikt att dom förstår att dom inte kan styra vilka Ferguson ska ha vid sin sida under matcherna.
* Wayne Rooney, aka Mr Ambition, ska spela 90 minuter mot Rangers på onsdag. Hur många matcher ska vi ge honom innan vi kan börja kräva att han gör skäl för sina 180 000 pund i veckan? Tre? Fyra? 40?
Jag kräver att han är bra i Glasgow. Och jag kräver att få höra vad hardcorefansen, dom som åker på bortamatcherna, ger honom för mottagande på Ibrox. Alltså måste Viasat sköta ljudet den här gången, vilket ju inte alls är att lita på.
Själv missar jag tyvärr tillställningen då någon tjomme någon gång kom på att folk måste arbeta för att få pengar.