Månaden som gått för de utlånade spelarna, november:

Här kommer en kortare summering av de utlånade spelarnas insatser under november månad. Jag ska försöka lägga upp en sådan här sammanfattning vid varje ny månad.

Matt James, Preston:

6 november, Bristol City (b) James spelade hela 1-1-matchen mot Bristol.

9 november, Barnsley (h) James startade men blev utbytt efter 57 minuter i förlustmatchen mot Barnsley.

12 november, Hull (h) James startade men fick inte så mycket uträttat innan han blev utbytt efter 63 minuter.

21 november, Queens Park Rangers (b) James satt på bänken hela matchen när Preston återigen förlorade.

27 november, Millwall (h) James var inte med i truppen.

Summering: Han har haft en tung månad, från att vara given så har han börjat bli petad och utbytt tidigt. Preston har också många spelare på lån vilket gör att alla inte kan spela samtidigt.

Joshua King, Preston:

6 november, Bristol City (b) King var åter borta på grund av fotskadan.

9 november, Barnsley (h) King är fortsatt skadad.

12 november, Hull (h) King missade matchen på grund av skada. Han har nu återvänt till Manchester då låneperioden nått sitt slut.

27 november, Millwall (h) King har återvänt till Preston, men var inte med i truppen.

Summering: Skadad hela månaden.

Ritchie De Laet, Preston:

21 november, Queens Park Rangers (b) De Laet spelade hela förlustmatchen mot QPR.

27 november, Millwall (h) De Laet spelade 87 minuter när Preston spelade 0-0 mot Millwall.

Summering: Har varit solid i en annars skakig backlinje. Preston höll nollan senast, vilket De Laet är en anledning till.

Danny Drinkwater, Cardiff:

7 november, Swansea (h) Danny startade derbyt mot Swansea men blev utbytt efter 82 minuter när Cardiff förlorade med 1-0.

10 november, Reading (b) Danny hoppade in med fem minuter kvar och hann inte uträtta något. Resultatet stod då 1-1 vilket det också slutade.

13 november, Scunthorpe (b) Danny satt på bänken hela matchen när Cardiff vann med 4-2.

20 november, Nottingham (h) Danny började matchen på bänken men hoppade in efter 48 minuter vid underläge 0-1. Det hjälpte dock föga och Cardiff förlorade med 0-2.

27 november, Queens Park Rangers (b) Danny startade men blev utbytt efter 57 minuter vid ställningen 1-1. Cardiff förlorade sedan med 2-1.

Summering: Blandat och gett. Det är tuff konkurrens i Cardiff men har ändå fått en del speltid. Har oftast varit pigg men poängen har uteblivit.

James Chester, Carlisle:

2 november, Tranmere (h) Chester missade matchen på grund av skada.

6 november, Tipton Town (h) En säker seger för Carlisle i FA-cupen när man besegrade Tipton med 6-0. Chester var tillbaka efter skada och spelade hela matchen i mittförsvaret.

9 november, Crewe (h) Chester började på bänken i cupmatchen mot Crewe men hoppade in med 20 minuter kvar.

13 november, Southampton (h) Chester startade som vänsterback i 3-2 vinsten över Southampton. Han spelade hela matchen och gjorde också Carlisles 3-2 mål.

20 november, Walsall (b) Chester spelade hela matchen när Carlisle förlorade med 2-1.

23 november, Rochdale (h) Chester spelade hela matchen när Carlisle tappade ledningen mot Rochdale i en match som slutade 1-1.

30 november, Sheffield W (h) Chester spelade hela matchen som mittback i LDS-trophy, och hans lag vann också med 3-1.

Summering: En av Carlisles viktigaste spelare just nu. Är alltid stabil men också målfarlig framåt.

Corry Evans, Carlisle:

2 november Tranmere (h) Corry satt på bänken hela matchen när Carlisle vann med 2-0.

6 november, Tipton Town (h) Corry deltog inte i matchen på grund av en lättare skada.

9 november, Crewe (h) Corry deltog inte i matchen.

13 november, Southampton (h) Corry är fortsatt skadad och var inte med i truppen. Samtidigt har låneperioden gått ut och han återvänder till Manchester.

Summering: Inte spelat något.

Mame Biram Diouf, Blackburn:

6 november, Wigan (h) Diouf startade men blev utbytt i halvtid vid ställningen 0-0 Blackburn vann sedan med 2-1.

10 november, Newcastle (b) Diouf satt på bänken hela matchen när Blackburn bortaslog Newcastle. Dioufs anfallskollega Roberts hoppade in och avgjorde.

13 november, Tottenham (b) Diouf satt på bänken hela matchen när Blackburn förlorade med 4-2.

21 november, Aston Villa (h) Diouf hoppade in med en halvtimme kvar i Blackburns segermatchen mot Villa. Han hade mycket boll men höll mest bara i den och spelade enkelt för att få tiden att gå.

27 november, Man Utd (b) Var inte tillgänglig för spel mot sin klubb.

Summering: Har haft det tungt. Blivit av med sin plats i startelvan och när han väl får hoppa in är det mest för att döda tid.

Danny Welbeck, Sunderland:

6 november, Stoke (h) Danny spelade hela matchen när Sunderland slog Stoke med 2-0. Han hade några bra målchanser men fick gå av planen mållös.

9 november, Tottenham (b) Hoppade in i halvtid och var väldigt bra. Assisterade till Sunderlands kvitteringsmål och låg bakom det mesta för Sunderland.

14 november, Chelsea (b) Danny startade som anfallare och var matchens bästa spelare. Var delaktig i allting som Sunderland skapade och så även i de två första målen innan han själv gjorde 3-0 målet.

22 november, Everton (h) Danny var Ã¥terigen Sunderlands bästa spelare. Den här gÃ¥ngen gjorde han bÃ¥da Sunderlands mÃ¥l mot Everton, ett med vänstern frÃ¥n nära hÃ¥ll och den andra en briljant nick. Fick Skys pris ”Man of the match” för andra matchen i rad

27 november, Wolves (b) Spelade alla 90 minuter och gjorde ett av Sunderlands två mål, med en välplacerad nick. Var återigen en av Sunderlands bästa spelare.

Summering: Har verkligen hittat rätt i laget när han väl fått chansen som anfallare. Fyra mål på de tre senaste matcherna och har varit deras bästa spelare i dom matcherna också.

Tom Cleverley, Wigan:

6 november, Blackburn (b) Tom satt på bänken hela matchen när Wigan återigen förlorade.

10 november, Liverpool (h) Tom spelade hela matchen när Wigan spelade 1-1 mot Liverpool. Enligt rapporter var Tom en av planens bästa spelare i en offensiv mittfältsroll.

13 november, West Bromwich (h) Tom spelade hela matchen när Wigan vann med 1-0. Han var pigg matchen igenom och var återigen en av Wigans bättre spelare.

20 november, Man Utd (b) Tom var inte tillgänglig eftersom Wigan mötte United.

27 november, West Ham (b) Tom spelade hela matchen. Han fixade en straff åt Wigan samt tröstmålade med ett snyggt skott i krysset på slutet. Wigan förlorade med 3-1.

30 november, Arsenal (b) Var inte tillgänglig för spel i ligacupen mot Arsenal.

Summering: Har hittat rätt in i laget. Jobbar hårt och har börjat få utdelning nu också. Given i laget numera.

Nick Ajose, Bury:

2 november, Bradford (h) Ajose spelade hela matchen när Bury lite överraskande förlorade hemma mot Bradford med 0-1.

9 november, Tranmere (h) Ajose spelade hela cupmatchen och var nära att göra mål men fick gå av planen mållös liksom hela Bury när det blev förlust med 0-1.

13 november, Stockport (h) Ajose spelade 68 minuter när Bury förlorade mot Stockport med 1-0.

19 november, Burton (b) Ajose spelade hela matchen och gjorde viktiga 2-1 för Bury som till slut vann med 3-1.

23 november, Lincoln (b) Ajose spelade hela matchen och gjorde två mål mot Lincoln City när Bury vann med hela 5-0.

27 november, Peterborough (h) Ajose spelade hela matchen och var pigg när Bury åkte ut FA-cupen. Det blev förlust med 1-2 och Ajose spelade hela matchen.

Summering: Har varit en av Burys absolut bästa och viktigaste spelare. Han är en stor anledning till varför det går så bra för Bury, fortsätter att göra mål.

Cameron Stewart, Hull:

27 november, Middlesbrough (b) Stewart fick starta i sin debut men blev utbytt efter 70 minuter vid ställningen 2-2, vilket också matchen slutade.

Summering: Bara spelat en match, men gjorde det klart godkänt i sin debut. Lär få fler chanser.