Matchen mot Blackpool inställd!

Efter diskussioner mellan Blackpool, Manchester United, domarteamet och Premier League har det i eftermiddags tagits ett beslut, vilket innebär att matchen i morgon ställs in. Nytt matchdatum är i nuläget oklart. Det hårda vintervädret har i dagarna även drabbat Storbritannien.

Blackpools hemmaplan (Bloomfield Road) har inget värmesystem under gräsmatten. Detta har säkert varit en avgörande anledning till att planen är i ospelbart skick. Det är relativt sällsynt att matcher i Premier League ställs in, även vid hårt väder.

Uniteds nästa match blir således på Old Trafford mot Valencia tisdagen den 7 december.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS