Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kevin är sur

Har precis börjat följa Kevin Davies på twitter. Kevin sågade Carlos Tevez (tidigare Unitedspelare om ni glömt eller bara valt att inte bry er längre) vid knölarna sen den mindre begåvade argentinaren blev sur över att Mancini plockade av honom.
Kevin twittrade om detta. ”Seeing Tevez reaction to being subbed assures me there is problems within at city, great players individually but as a team??”
Detta nappade de engelska journalisterna givetvis på, annars vore dom dels dumma och dels inkompetenta. Då blev Kevin i sin tur lite sur: ”I’m really enjoying all the interaction on here just don’t like all the media attention that comes with it really, I am not on here for that”
När Blackpool-matchen blev uppskjuten (observera uppskjuten, inte inställd för då skulle den aldrig spelas) var det ingen mindre än Rio d.ä som avslöjade nyheten på sin twitter.
Det är verkligen nya tider nu. Jag är så pass gammal att jag minns när vi jobbade på redaktionen med att ringa till kanslier efter matcherna. Dit hade tränaren lovat att gå efter matchen för att vara beredd på att svara när tidningen ringde. Och det här var på 1990-talet. Tänk att gå tillbaka bara till 1980-talet och berätta för någon hur medievärlden skulle se ut 2010. Crazy.